Friday, December 28, 2012

dulu aku.


dulu mereka kenal aku sebagai yana. Masuk matrik, aku dipanggil syaz. Cukup aku bunuh yana. Hanya family je yang boleh panggil aku macam tu dan schoolmate. Sebab aku ingin bunuh memori di sekolah. Aku maafkan tetapi aku tidak akan pernah lupa. Kalau boleh aku tak nak jumpa certain people daripada sekolah aku tu. Cukup. tak perlu pun nak jumpa or even terjumpa.
i will avoid reunion from now. unless I have to attend for the sake of other friends. Kalau dah rindu nak jumpa kawan-kawan baik , kenapa nak avoid attend reunion semata certain people yang aku nak avoid. aku dah tinggalkan sekolah, cukup untuk aku kuburkan memori itu. pahit. I try not to hate, I try not to hate.

call me syaz, only close friends can call me yana. 

No comments:

Post a Comment