Sunday, December 30, 2012

[ m.a.t.a ]

I guess I need a new spectacle for 2013. Rasa macam makin kabur, makin silau. Mesti power silau dah naik. Nasib power rabun aku cukup rendah. Alhamdulillah. Maybe power silau naik sebab selalu hadap laptop, semua kerja rujuk laptop, hardly working on papers right now. Mana tak silau, kesian mata aku semakin sakit.

Aku paling lemah waktu malam. Jalan-jalan malam kalau gelap or banyak lampu or di bawah cahaya suram memang aku akan ada masalah untuk lihat dengan jelas. Sekarang pun hadap laptop nampak tulisan macam blur- blur, kepala berdenyut. berpinar jap mata aku. haha

jagalah mata elok-elok for those yang tak ada masalah dengan silau or rabun, sebab once dah kena masalah ni kita akan rasa urghhh stressnya sometimes. haha

 ok, sambung kemas bilik dan kemas barang-barang.

No comments:

Post a Comment