Friday, December 28, 2012

[ m.e.m.o.r.y ]

kepingan memori aku dan kau. entah kenapa ingin aku tulis memori memori yang pernah aku cipta dengan kau. 

# selalu kacau kau study kat library. 

# selalu merapu dengan kau, 
# selalu bercakap penuh kasar dengan kau
# selalu kacau kau di YM, doodle lukis entah pape. 
# kau pernah ajar aku satu chapter matematik di library kmpp
# kau pernah offer nak bagi pinjam hanfon sebab aku nak pakai torchlight
# pernah suruh nanem candid gambar kau dengan KA tengah pura-pura tidur
# jumpa kau di UTP untuk interview
# aku pernah kena prank tong gas dengan geng -geng kau
# aku pernah tengok kau dari jauh kat USM Kubang Kerian
# borak dengan kau pastu gaduh pastu nanges
# selalu tengok kau main bola sepak petang-petang
# tak sengaja pergi kenduri kahwen kakak kau, maaf lah pergi tak diundang. 
# tak tahu macam mana boleh finall berkawan dengan kau
# tak tahu macam mana boleh dapat nombor kau
# selalu tengok kau pergi surau dengan fahmy dan alep
# selalu tengok kau pergi library dengan beg merah kmpp
# selalu tengok muka penuh serious kau dalam kuliah
# selalu gelak bila kau mula melawak
# selalu main kau lari aku lari bila nampak kau sejak berlaku peristiwa tu
# mata akan automatik akan nak tengok kau sejak pertama kali tengok kau dalam kuliah
# aku tahu kau akan datang bersama geng ramai-ramai, paling tak pun dengan fahmy.
# pernah tengok kau dan duk sebelah kau masa kau derma darah sekalipun kena marah dengan alip. 

p/s : nak baca kena pandai-pandai la ea. hiks. Malas nak kasi nampak obvious sangat. Post aku akan lebih menjurus ke arah style macam ni. Saje nak macam secreto de amor sikit. ;)

3 comments:

  1. i think i now who u talking about...r u 2009/2010 batch in kmpp (which mostly born in 1991)?
    but i don't know u..

    ReplyDelete
  2. who? erm, yeap. and I don't know you too. I just coincidently blogwalking at your blog, ternampak nama nasaie kt situ.nasaie tu sepupu kawan baik sy.

    ReplyDelete
  3. ooo...i think i am roommate the person that u mean it...hahaha...btw...nice to meet you...your blog kind of awesome

    ReplyDelete