Friday, December 28, 2012

tik tok

clock is ticking. Time is running out. Tak lama dah nak hadapi new year 2013. Tak lama jugak aku nak balik maktab. 

balik maktab, fenomena biasa bila aku yang insomnia ni akan berperang untuk paksa diri tidur tambah-tambah dengan suasana baru. 

balik maktab fenomena biasa homesick sebab rindu rumah and everything about my home.

balik maktab fenomena biasa akan rindu bantal busuk untuk tidur. 

balik maktab fenomena biasa akan burn lemak untuk angkut barang dan kemas bilik. 

31hb malam naik bus transnasional balik maktab.
1hb daftar asrama
2hb start kuliah. 

2013, please be nice with me. 

semoga pengarah baru akan umumkan perubahan baru yang lebih positif, kelonggaran dari segi rules zaman jepun yang tak boleh pakai di zaman 2013, dan warden-warden yang lebih baik hati dan bertanggungjawab terutama ketua warden. hiks. 

;(    ;) 

aku ingin hidup, sehidupnya. 

No comments:

Post a Comment