Sunday, January 6, 2013

[ current life ]

so far I am living a good life. my room was quite enormous, near to the washroom and washing machine but I have to climb level 2 to reach my room (boleh kurus naik turun tangga), and the best part, my room face masjid Al Azim so I can hear the azam five times per day. Alhamdulillah.

I love the night view from my room. I could see the highway, the cars going here and there and the lights but I will make sure I closed the window and put down the curtain ( takut oii tidur hadap tingkap ni, macam-macam aku terbayang) .

I am still grateful that I can stay with fara. We have been together for more than a year and we are still together. She is really a sister sometimes. ;)

our bilik. Lela Sari (LS-2-33)


loker kami..

meja solek, erk. meja solek ke orang panggil. katil rumate ada bear besar. Silap2 aku yang takut nak tidur malam

tingkap ni buat bilik kami sejuk..

katil aku yang ada chipmunk, meja study aku yang ada laptop 

our bakul baju. (sedih sebab tak boleh beli sepasang) 

rak makanan, n bakul baju je la kami beli.shoerack disediakan.



just kena beli tempat sangkut baju jer. Serabut bila tengok baju-baju duk gantung macam tu.Tak kemas oke ;)

No comments:

Post a Comment