Sunday, January 13, 2013

[ Happy Birthday AYU.. (12/1/2013) ]


even though birthday AYU 13/1/1992 tapi kami celebrate birthday dia awal beberapa jam sebelum 13/1/2013 menjelma. Khas kami nyanyikan lagu Gadis dan Bunga nyanyian oleh MAx24 untuk si hidayu yusof ni.

Petang tu aku, tasha, bella, dan syuk keluar pergi beli kek untuk celebrate birthday ayu ni. Masa dalam kereta tu la kami terdengar lagu Gadis dan Bunga ni maka kami decide nak nyanyikan lagu ni untuk birthday ayu malam tu.

Siap plan nak buat dance or performance macam mana untuk kasi kat Ayu, macam ngeng jer tapi layankan jer la.After isyak kami sempat praktis dance untuk birthday ayu before bawak ayu pergi stadium sukan, konon-konon nak main basketball. Ewahh, padahal bola basketball aku lesap entah ke mana dah. Sob sob.
Aku ajak ayu konon nak gi cari bola basketball tu lah supaya dapat bagi chance pada yang lain untuk prepare kek dan lagu. Sampai je PGL,  terus kami nyanyikan lagu happy birthday untuk si AYU ni siap dance comel-comel gitu. Siap ada rakaman lagi ok.

Pastu mula la buat kerja entah pape, siap interview wishes lagi, siap menari pusing-pusing lagi. We really enjoyed the moments, enjoyed the night. No more prank since kami dah besar untuk prank-prank ni.Tak macam last year dah.

Buat ayu, selamat hari lahir. Semoga cepat kawen dengan ijat, semoga jadik ustazah yang baik. Semoga dapat achieve apa yang diimpikan. Lagi satu, mohon ingat yang umur awak adalah 21 ok, bukan 22. Kami 22. So you need to stay younger than us ;)

this video pasti akan membuatkan aku rindu korang as my geng. Cuma Ika tak dapat join since dia kena balik untuk appointment doktor.tapi video tak dapat nak upload kat sini. So simpan lah dalam hard disk je.

p/s : naik basikal memang cukup seksa especially bila nad kena membonceng aku. Bontot aku sakit sebab dah lama tak naik basikal. ngeh ngeh ngeh. Lagu gadis dan bunga tu lagu tema birthday ayu ok?


ika was missing



No comments:

Post a Comment