Friday, January 25, 2013

[ I end this ]

I finally ended this friendship. Verbally yes, but deep down from my heart, I never end any friendship so far in my life unless lovey dovey relationship. I definitely terminate the relationship without giving any chance to be friend. Sorry I can't

penat sebab perlu hidup dalam pura-pura yang friendship ni ok. penat bila selalu ignore all those hurting words from his friends. penat jugak untuk sentiasa makan hati bila dengan dia. 

aku pernah cakap dulu aku ada hutang dengan dia. cuma aku tak kuat untuk hidup tanpa dia, dia tempat aku clinging, I rely on him too much but knowing the truth, it hurts so much. so I pretend like nothing happen and I ignore all those words and treatments until I finally get tired with all these things

Aku ingin bayar hutang aku. Aku pulangkan balik hidup kau yang dulu, sewaktu kau tak kenal aku. Aku dah penat tipu diri aku jugak , yang aku harap at least aku bawak makna dalam hidup kau seperti mana kau bawak meaning dalam hidup aku. Cukup lah kan. Why do I have to keep holding on fragile relationship, why do I have to stay when I know I am no longer needed? I need to walk away long time ago.

I know I annoyed you too much, I know I disturbed you too much and I know no matter what I do, it is meaningless. Layan macam nak tak nak jer, ayat tu cukup sakit buat aku tapi aku tahu itulah kebenaran. Truth always hurt but I need to accept it instead of living in lies. I don't want to pretend anymore and I don't want to annoy anyone anymore. 

so kena kuat. Kena cakap pada diri sendiri, yang kena lepaskan orang yang sememangnya tak nak ada bersama kita pun. Tak baik buat orang macam tu kan. 

pcxs : 
thanks for everything
sorry for everything
jangan tinggal solat
jaga diri, main game jangan sampai lupa solat dan makan
jangan banyak makan magee. 
nice knowing you. 

p/s : I just don't why did I have to cry when I said goodbye just now. Yeah, maybe because I hate goodbye and maybe because I know I will miss you. I have to be strong enough to live without you, I know I can but it takes some times. 

No comments:

Post a Comment