Sunday, March 31, 2013

finally arrived

7.50pagi : arrived melaka sentral.
Sampai jugak aku ke maktab
Alhamdulillah selamat sampai jugak. 
Well, penat + sakit kepala tak usah cakap.
Dah la kali ni duk tingkat atas bus transnasional ni yang maha sempit.


tak per la.
Alah bisa tegal biasa.
Dah macam macam dugaan naik bus yang aku hadapi, dengan syida.
bus rosak, tayar pecah, bus bocor, nak kena tinggal dengan bus, apa lagi? Semua dah rasa. 
Tu tak masuk bus merempit maha dasyat tahap kecut perut 
Life, experiences. kesusahan ajar erti hidup.
Boleh je nak naik flight since dekat dengan rumah airport kelantan tapi biarlah. Tak yah susahkan mak ayah dengan duit tiket flight.
Aku boleh hidup macam ni. 

Balik maktab dugaan kunci tak de pulak dah aiyh. Nasib baik ada jpp blok kediaman yang baik hati tolong bagi kunci bilik penyelia. Boleh ambik kunci duplicate tu. Semoga Allah reward kebaikan anda hanim. 


Terus tidur tak ingat dunia sebab penat + sakit belakang. 
Bangun- bangun terus unpack and kemas bilik
Now tan of works are waiting
Sabar lah, dah nak habis dah pun assignments tu. dah 80% settle. Hantar semua this week lagi 10% tak settle
Pastu hooray bebas. 

May Allah bless.
esok dah 1 April, aku dah nak jejak 22 tahun
Sayu pulak rasa hati.. Seriously sayu entah sebab ape. 

cast away that feelings and lets focus on academic purposes. 
I know what I want. 

p/s : balik maktab ni la darah menyirap dengan peraturan yang entah pape. one reason to hate being here,, heavenly hell life (bak kata scha)  here that I have to endure until the end. I will survive. Just bring it on

No comments:

Post a Comment