Thursday, March 21, 2013

F.R.I.E.N.D.Z.O.N.E

payah bila berkawan dan being nice and friendly ni disalah erti as melayan banyak lelaki. 
 bagi aku, beza term berkawan, and flirting

well, malas nak layan mulut-mulut macam ni. Senang-senang friendzone je ok. Sekarang ni, bila friendly pun dianggap salah, susah sangat tak perlu tambah kenalan lagi. Aku pun tak rasa nak berkawan sangat dah pun. Especially dengan lelaki lah kan. karang kena melayan lagi. Tak bertegur sapa dianggap sombong. 

see, you can never satisfy anyone. Just don't please people. Live your life. Aku lagi suka bila tak banyak kawan ni. tapi since mereka yang mulakan dulu interaction and conversation tu, tak kan la tak reply balik. Karang sombong pulak katanya. Tapi ni dikata melayan. 

ok fine, please yourself. I don't give a damn. I play ignorance. 
berkawan susah, tak berkawan pun susah.. 

No comments:

Post a Comment