Tuesday, February 4, 2014

get away with chup chup girl

First week of my fifth semester I went to nenek esah's house (nenek saudara bella) with my girls ( geng chup chup girls) .

Saja bosan,so aku pergi rumah nenek esah. Aku tasha dan fara naik bus sebab kereta tak muat so naik je bus dari melaka sentral turun dekat umah nenek esah.

Malam tu ayu,bella,ika,nad,aku and fara pergi pasar malam before pukul 12 malam tu pergi ke air panas gadek. Mandi punyer mandi berendam dalam air panas tu pukul 2 pagi baru kami balik.

Sempat layan maharaja lawa tengok drama bukan aku tak cinta ( fall in love with the ost song) sambil kait rambutan kat belakang rumah nenek) dan sempat masak masak sikit.

It is good to spend my time with nenek esah,since I don't have grandmother anymore.

Sempat makan durian yang parents bella bawak kat umah nenek esah. Fuh best woo.




gambar before pergi melaka sentral untuk naik bus je ada. gambar kat air panas gadek tak dak tak ingat nak ambik.kalau ambik pun, ada yang freehair. eheee


p/s : iffah n syuk tak join. tasha hanya ada masa naik bus nak pergi umah nenek esah and dia datang ambik kami kt umah nenek esah je.She has her own business to settle on that week.

No comments:

Post a Comment