Tuesday, February 4, 2014

my sister, maria ulfa

tahun ni agak awkward bagi aku, mana tak nya kak maria dah grad.. I already missed her the most. rindu jugak kat kak wahida and kak nadhirah samuel.

but, I miss kak maria most of the time. tapi macam biasa, hanya sibukkan diri (gosh, hectic and packed schedule for this semester) as always. Rindu pada ls-g-10 yang mana aku konfirm terjah dengan dress tak cukup kain aku, pastu landing atas katil kak maria dengan selamber beruang jek. siap borak dengan bear bear dia lagi.

I miss the most the moment dia buatkan milo pastu kami cecah dengan biskut hup seng, perghh masyuk and jugak layan istanbul aku datang dengan kak maria pukul 3 pagi kat bilik tv. Mak guard mesti terkejut tengok kami agaknya. 

tapi, since batu pahat tu tak jauh sangat dari melaka and her sister, kak ani is staying in Melaka so she came to visit nana and me. yippi . overjoyed. 

pergi makan coconut shake femes kat batu berendam (semestinya bukan badak berendam) . nak makan rojak tapi kedai tutup pulak. then makan makan then balik. 

spending time dalam kereta sebab hujan,, selfie banyak banyak pastu kembali pulang ke asrama. sedih. 

thanks bagi baju I love dari china tu. I like it so much. 

I believe, ada pertemuan ada perpisahan. tapi,, kita pasti berjumpa lagi. semoga dapat posting melaka, bole buatkan alat bantu mengajar syasyaz lagi (the only one who call me syasyaz, and let it be only for her, the special one for me) . 

I heart you, sista. 
x0x0


nana, my notty siter.


nice shot nana.








I met her when I went to sabah for a benchmarking under JPP, so she joined us and that is our very first time meeting each other. since then, we get closer. She is such a wonderful person, believe me. You must get to know her,,.  


No comments:

Post a Comment