Thursday, February 6, 2014

you failed me

you irked me lah.

beriya nak kenal. 

bila aku tak mahu layan, 

cari yang lain. 

cakap nak tunggu. 

banyak lah kau punyer tunggu

you don't deserve me, cepat sangat mengalah dengan jual mahal aku.

maaf, hanya yang betul gentleman je mampu win over my heart. 

you are not the one. 

maaf, aku tak mampu nak jadik macam orang lain yang mampu manja manja masa mula perkenalan. 

maaf. aku stiff dan aku hati batu

atau aku yang salah sebab terlalu jual mahal sampai kau rasa aku sombong tahap hidung Pinocchio bila tak langsung balas sms kau? 

bila langsung aku tidak mampu balas or bagi reaksi positif bila kau susah payah buat video untuk birthday aku.

thank you very much. tapi aku masih tutup hati aku dan kau kalah, kau tak mampu nak buka hati aku yang mana aku doa supaya ditutup kepada bukan yang the right one for me.

kau kalah dalam test ni.  sebab kau mengalah terlalu awal. sebab kau bukan yang hati aku pilih untuk buka pintu hatinya. 

maaf dan terima kasih untuk semuanya. You deserve better, bukan gadis hati batu dan keras macam ni. maaf, cuma ingin menjadi mahal kerana itu sepatutnya fitrah.

education will come above all. not now. tapi kau awal awal lagi mengalah. 

maaf untuk seribu kali. kau bukan orangnya untuk aku harapkan membantu aku menjadi seseorang yang lebih baik.

No comments:

Post a Comment