Wednesday, December 24, 2014

dan kau!!

kalau kau tak senang dengan ape yang aku tulis, berkenaan kau tak perlu lah baca blog aku.
pergi berambus, pergi mereput sana.

yang aku pelik, aku tak mention nama penuh kau, tak mention nama kau pun. Kadang kadang, cerita tu perlu untuk reflection,, bukan niat nak memburukkan siapa siapa. This is my blog, sama seperti orang lain, they write stories. Their life stories.

Kalau kau tak nak sangat aku tulis cerita hidup aku berkenaan dan berkait dengan diri kau, awal-awal lagi kau tak patut mulakan persahabatan ni. Awal awal lagi kau tak patut nak fell hard in love with me.


huh. you pissed me off. Seriously.

No comments:

Post a Comment