Thursday, March 19, 2015

elehhh..

why syed and syarifah ni always rasa diri mereka superior dari yang lain. Just because of your name and tittle as syed and syarifah?


urghhh you irked me. Kalau perangai buruk, anak raja sekalipun can never earn any respect from human, probably from God too.


Tapi tak semua mereka mereka ni teruk, cuma bila sekarang manusia semua nak create identity as syed or syarifah.



aku ada isu lately pasal syed ni. Jadi keliru untuk percaya are they really exist. Sebab berlaku pada diri sendiri so aku memang ragu.. Fake identity as syed faliq, juga ragu dengan identity as syedattan.


hahaha.


they are not real syed right. Maybe in life nama mereka cuma mat sahaja. No no as syed pun.

lagi satu, bila orang describe syed and syarifah ni hensem and cantik, I agree. Memang ye. Tapi kalau fake identity, errk konfirm tak.


ok ok.

I ambik contoh, this one famous public figure kat twitter Syed Attan Nurajim. I dare him to reveal his true identity. Betul ke syed, betul ke hensem, betul ke kaya.


yada yada yada.


and please muncul depan aku kalau betul you exist sambil drive mazda.. eleeehhh sebab tak wujud as nama syed tu kannnnn, mana nak muncul nyaaa, gambar profile pun boleh je cilok kt google image, heh....

 syed faliq tu tak pe, boleh tengok bila member aku kawen nanti.. mesti dia mai kenduri kalau dia wujud.kah kah kah. kalau betul dia wujud, ok fine, I will apologize to him *pergh ranap ego aku pastu* tapi tak pe, aku berani je minta maaf sebab memang aku salah..


come on.. Confuse dengan tipu daya alam maya. Manusia ni menakutkan sometimes. They wear mask, use another identity.

14 comments:

  1. He's not a real syed and he's not an engineer. Just engineer to be.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa engineer to be? Means dia sblm ni bkan engineer la eh?

      Delete
  2. Konon engineer tapi pinjam2 duit. Puih

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Itu la. Mcm scary je ada jgk yg terkena dgn syed ni

      Delete
    3. dah kantoi siapa dia. dah face to face. #jijik!

      Delete
    4. Dia pernah mintak duit awk ke syedattan tu?? Seramnya bila deal dgn social media ni. Dia bnyk followers kt twitter

      Delete
    5. pernah. fortunately dia dah bayar after kena ugut a few months ago. tapi still ada hutang org lain yg in progress belum settle. dekat FB kteorg dah suruh dia tutup acc. aktif lagi ke kat Twitter..auta jee dia tuu.

      Delete
    6. and I thought syedattan or syed faliq ialah org yg sama. reveal betul saya ni kt sini. if awak nak tau boleh email saya nabilah.ukm@gmail.com

      hopefully takde sapelah yg ditipu oleh 'syed' tu lagi.kesian

      Delete
    7. Yeah i hope so. Kesian sbb ada yg trtipu n x nk dgr cakap org. Dyeorg ni msti nk duit je

      Delete
  3. Dia lecturer kat penang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syed attan ke? Dia lecturer ke x sbrnya n btol ke dia tu engineer yg bapa gempak

      Delete