Wednesday, March 4, 2015

hati degil.

almost 3 months aku tak contact, tak stalk, tak pernah pun nak wassap lagi dah (dah kena block pun) or nak message ke pape. Tapi semalam gedik nak stalk Mr. R, aku ingat aku dah boleh move on. Tapi....


hati degil.

sendiri stalk.
sendiri sakit.
sendiri nangis. 


tolong lah, pergi dari hidup.
Sekalipun perlu untuk aku ada amnesia, aku sanggup. Sungguh aku sanggup.
aku tak sanggup hidup begini lagi. 


benci. 
benci dengan diri sendiri. 
hanya mampu pendam sakit, pura pura sibuk (memang sibuk pun), semoga dapat untuk aku bernafas walau untuk sedikit cuma. 


tapi jujur aku rindu. 
kenapa aku lahir dengan sifat setia. dengan sifat tulus menyintai, tapi pada orang yang salah? 
pada orang yang cuma permainkan perasaan? 
pada orang yang tidak pernah tahu untuk menghargai kehadiran diri ini? 
pada orang yang tidak pernah menghargai effort untuk tawan hati kau, untuk buat kau gembira?

No comments:

Post a Comment