Saturday, March 28, 2015

movie obsession

currently aku banyak tengok movie, despite of my current state, I am broke. Hahaha.
Tengok movie " I fine thank you, love you " and  "home".

satu tu citer thailand, serious hero dia hensem sangat aiyhhh boleh bergetar tulang rusuk, KAH! .serious jugak citer tu kelakar gila, kelakar sangat and ada jugak part sedih dia.

Citer home ni pulak citer kartun . Citer dia biasa je, tapi nilai friendship and family love tu cukup untuk buat aku nangis teruk dalam cinema tu.

Ok, aku tahu aku hati tisu, nampak je kat luar ni aku garang. Well, this is me. Tengok movie thailand tu pun ada part aku nanges walaupun penat gelak, same jugak la citer home ni.

Pasni nak tengok insurgent boleh tak?


Ngeeeeeeee..


tunggu nak download chappie and spongebob..


and paling ditunggu, fast and furious 7.. hohohoho..



No comments:

Post a Comment