Wednesday, March 18, 2015

penat bercakap.

jujur, aku penat dah nak ulang benda yang sama. Cukup lah stalk aku. Cukup la stalk twitter and blog aku , HY.

aku benci bila aku scroll wassap nampak gambar zara. Rasanya aku dah cakap hari suruh delete, kau cakap dah delete, tapi last last ada lagi. Lepas tu bila aku tulis kat twitter, terus tukar gambar profile wassap, tak de dah gambar zara.


come on la, cukup la menipu. Muak aku dengar.
Lepas menipu, come out dengan excuse. Hey aku dah tak percaya lah, bukan sekali kau tipu.

enough with all those lies and made up excuses. I don't give a damn anymore.
I don't care about you anymore.


benci betul la perangai macam ni. Liar.

lepas ni, kau baca blog aku kan sekalipun berjuta kali aku tukar link blog sebab according to you kau still akan boleh baca blog aku.

urghh.get a life.
get out from my life.
yang elok aku nak ending relationship elok-elok jadi benci pulak.

kenapa, kau nak cakap aku sendiri pun tak leh nak get over kiroro? at least aku dah tak stalk dia, tak contact dia. Tapi kau?

dan sekalipun aku tak dapat move on, itu hidup aku bukan hidup kau. tak bermakna aku akan bagi peluang pada kau lagi.

I hate liar. Dah cakap delete tapi ada lagi gambar zara. Benci betul aku orang macam ni.

No comments:

Post a Comment