Sunday, August 30, 2015

'' dekat tapi jauh ''

kita dekat. kau di depan mata aku. tapi kau cukup dingin. kau cukup jauh. kau cukup dekat tapi sangat jauh. Mungkin benar, we are just strangers with memories and I really have nothing else to fight for this relationship. There are so many things that I wanted to do with you, but you didn't care at all.

All your actions gave me the answers that I needed. Ada nombor baru pun tak pernah sedikit pun terlintas nak bagi tahu aku, atau nak DM aku mintak nombor untuk wassap. I was hurt, nampak sangat tak diperlukan, tapi kena lah terima bukan. Dear heart, be strong and heal. I have done my best, but it is never enough.


Bukan soal salah siapa, cuma terkilan. Memang aku langsung tidak meninggalkan makna sedikitpun dalam hidup kau? Apa susah untuk kau hargai aku, is it so hard for you to fight and keep me in your life? I wish I am someone that you will afraid to lose, but I am someone who is easy to forget. Macam kau bilang suatu masa dahulu, kau mudah  melupakan.


I am not like. You will always be remembered, beruang as someone special in my life after rohilmi. I have two more weeks and maybe my leaving can heal me.

No comments:

Post a Comment