Saturday, December 19, 2015

" benar "

someone used to said this to me. 

" kau tahu, action speaks louder than word. Sekarang ni nak tahu orang tu hargai kau atau tidak, tengok daripada post instagram dia, tu pun apart of his/her little action that you should see " 


ada benarnya. Bila tilik balik, bila aku imbas kembali,, aah lah tidak ada satu pun gambar aku atau gambar kami, atau gambar aku dia dan rakan-rakan di post IG nya. Tidak ada satu pun gambar yang pernah di like. Tidak ada satu pun ungkapan untuk aku di post IG nya. 


semua itu buat aku tertawa sendiri. Ahh bodohnya aku. Dari situ terang-terang aku siapa dalam hidupnya, percuma aku sentiasa bertanyakan soalan itu kepadanya suatu masa dahulu. 


Paling tidak, satu post pun cukup lah. Tapi tiada. 


See, betul lah kot kalau nak tahu orang tu hargai kau atau tidak, tengok post instagram. Kalau dia boleh post gambar event apa yang dia buat hari tu dengan another girl that he claims as friend, why not me? aku bukan kawan kau ke? 

ok cukup. aku dah cukup bodoh di situ. hahaha 

cukup untuk aku ketawa atas kebodohan sendiri dan sendu sendiri di corok katil pada masa yang sama. 

No comments:

Post a Comment